Onze ideeënfabriek

Bij Halma Packaging zitten we boordevol creatieve verpakkingsideeën. Overal waar wij komen gaat onze aandacht uit naar verpakkingen. Op het station, in de supermarkt, in het pretpark en zelfs in het vliegtuig, onderweg naar onze vakantiebestemming. Al die leuke ideeën worden verzameld in onze ideeënfabriek ‘WrappIDup’ en worden uiteindelijk getransformeerd tot een verrassend, nieuw verpakkingsconcept.

Natuurlijk gaan we ook graag met jouw idee aan de slag. Door middel van een inspiratiesessie of trendsessie laten we je zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van verpakken. Gegarandeerd dat je tot verrassende, nieuwe inzichten komt.  Of misschien weet je al precies wat je wilt, maar ben je onzeker over het ontwerp. Verpakkingsideeën komen tot leven met onze realistische visuals.

Bij food draait alles om een optimale bescherming én presentatie. Het is uiteindelijk de verpakking die de consument moet verleiden. Met WrappIDup ben je verzekerd van een exclusieve verpakkingsoplossing die bijdraagt aan jouw rendement. Ontdek het zelf en kom binnen in onze ideeënfabriek. Kijk op www.wrappidup.nl voor meer informatie.