Over ons

Halma Packaging is opgericht in 2001. Inmiddels zijn wij van een klein familiebedrijf uitgegroeid tot een internationale speler in de verpakkingsbranche. Halma is onderdeel van de PACOMBI GROUP.

Als groothandel, importeur en masterdistributeur van verpakkingen en disposables leveren wij innovatieve verpakkingsoplossingen binnen uiteenlopende sectoren. Tot onze klantengroep behoren foodservice- en retailorganisaties, industriële bakkerijen, luchtvaartmaatschappijen en cateraars.

In de verpakkingsbranche zijn wij uniek doordat we onze expertise, kwaliteit en flexibiliteit combineren met onafhankelijkheid. Wij produceren niet zelf, maar maken gebruik van diverse bronnen, zodat jij altijd profiteert van de beste condities.

Creatieve verpakkingsoplossingen

Onze open en eerlijke manier van zakendoen vormt de basis voor langdurige relaties. Wij stellen de wensen van onze klant voorop en houden van een servicegerichte, meedenkende aanpak. Dit maakt ons sterk in het vinden van passende functionele en creatieve oplossingen voor allerlei verpakkingsvraagstukken.

Voorop lopen op de verpakkingsmarkt

Bedrijven en consumenten hebben vandaag de dag keuze uit een overvloed aan verpakkingen. Verleiding speelt dan ook een grote rol bij de aankoopbeslissing van de gebruiker. Wij zien het als onze missie om, samen met onze klanten, met verleidelijke en functionele verpakkingsconcepten voorop te lopen op de verpakkingsmarkt. Onze verpakkingen worden veelal op maat gemaakt en onderscheiden zich doordat zij tegelijk creatief, innovatief en professioneel zijn.

Onze kernwaarden